Menu
Lunch
Lunch
Diner
Diner
Wijnkaart
Wijnkaart
Reserveren
Reserveren

PASTO MENU SUGGESTIES
Diner winter 2019
Onze menu suggesties zijn samengesteld voor groepen
va 13 personen
Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieet en allegrie wensen
 

MENU 1
"shared dining"  €28.5 pp

Voorgerecht
Anti Pasti Misti
Proeverij van diverse Italiaanse lekkernijen, oa:
Diverse luxe vleeswaren, huis gegrilde groenten, tapenade, olijven, Provelone, caprese, gemarineerde gamba's met knoflook en rode peper, aioli, bruschetta, brood

Hoofdgerecht
Mix van Pasta en Pizza
op tafel gepresenteerd op diverse schalen en borden, oa:
Fussilli Funghi, Ragu (rund), Gamberoni (gamba's)
Pizza Margarita, Pizza Pasto, Pizza Salami Picanto

wordt naar smaak/behoefte bijgevuld

Na
Koffie & een glaasje huisgemaakte limoncello

Extra toe te voegen aan menu 1
Dessert
€6.75 per dessert
Keuze van de a la carte dessert kaart, uitgezonderd kaasplankje
(kan ter plekke beslist worden)



MENU 2 
€39.5 pp
(keuze wordt aan tafel bij uw gasten opgenomen)

Voorgerecht
Anti Pasti Misti
Proeverij van diverse Italiaanse lekkernijen, oa:
Diverse luxe vleeswaren, huis gegrilde groenten, tapenade, olijven, provelone, caprese, gemarineerde gamba's met knoflook en rode peper, aioli, bruschetta brood


Hoofdgerecht, keuze uit:
Merzullo  
Gebakken kabeljauwfilet, bloemkoolroomzalf, romanesco, ansjovisboter, peterselie, citroen, olijfolie  
Of
Cotolette di pollo
Gepaneerde kippendijenschnitsel, oregano, saffraan, tomaat brunoise, mint, selderij, citroensap, witte ui, courgette 
Of
Fusilli Funghi 
Bospaddenstoelen, truffelroom, basilicum, Pecorino, olijfolie 
Of
Pizza Pasto
Tomatensaus, mozzarella, Parmaham, truffel mascarpone, rucola, olijfolie, rode ui


Dessert:
Keuze van de a la carte dessertkaart
(kaasplankje uitgezonderd) 


MENU 3 
€46.5 p.p.
(menukaartje op tafel, keuze wordt aan tafel bij uw gasten opgenomen)

Voorgerecht, keuze uit:
Gamberetto con Grappa
Hollandse garnaltjes, komkommerslierten gemarineerd in grappa, gekookt eitje, créme fraîche, avocado, mierikswortel, little gem, rucola 
Of
Caprese  
Buffel mozzarella, tomaat, basilicum, pijnboompit, olijfolie
Of
Carpaccio  
Ossenhaas, rucola, kappertjes, Parmezaan, sjalot, truffelmayonaise, pijnboompitjes, krokante pancetta, zon gedroogde tomaatjes

 

Hoofgerecht keuze uit:
Spigola

Gegrilde zeebaarsfilet, geroosterde topinamboer, olijfolie, citroen, mierikswortelroom, salmoriglio
Of
Filetto di Manzo
Gegrilde ossenhaas met truffeljus en eekhoorntjesbrood boter
Of
Ossobucco di Vitello
 Kalfsossobucco, tomatenjus, knoflook, rode peper, rode ui, oregano, laurier, courgette 


Dessert:
Keuze van de a la carte dessertkaart  



Openingstijden

Restaurant:

Maandag 12.00 - 23.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 - 23.00 uur
Zaterdag 11.00 - 24.00 uur
Zondag 12.00 - 23.00 uur


Keuken:

Lunch
Dagelijks 12.00 - 16.00 uur
Diner
Dagelijks 17.00 - 21.30 uur

Route

Westpolderplein 44-46
2652 KV Berkel en Rodenrijs
Randstadrail halte Berkel Westpolder

Bel ons

010 - 31 33 953

Volg ons op:

Facebook Pasto

Terug naar boven