Menu
Lunch
Lunch
Diner
Diner
Wijnkaart
Wijnkaart
Reserveren
Reserveren

Diner najaar 2018

ANTI PASTI

CALAMARO
Roergebakken inktvisreepjes, sesam, sambuca, citroen, knoflook, roomboter, little gem, gember, rode peper  
(€13)

CARNE CRUDA  
Dun gesneden entrecote, knoflook, cherrytomaat, olijfolie, krokante salie 
(€13)

BISCOTTI DI SPINACI 
Gefrituurde spinaziekoekjes, pecorino, tomaten-dragon dressing, rucola, citroen, hazelnoot    
(€10)

CONCHIGLIE
Mosselen, knoflook, witte wijn, peper, citroentijm
(€12)

SALMONE LACCATO 
Gelakte zalmfilet, rodewijnazijn, aceto, bloedsinaasappel, bosui, olijfolie, kruidensla
(€12)

CAPRESE
Salade van buffel mozzarella, tomaat, basilicum, pijnboompitten en olijfolie
(€9)

CARPACCIO
Ossenhaas, rucola, kappertjes, Parmezaan, sjalot, truffelmayonaise, pijnboompitjes, krokante pancetta (varken), zon gedroogde tomaatjes
(€12.5)

BAGNA CAUDA CON PIZZA BIANCO
Dip van pesto en ansjovis, olijfolie, roomboter geserveerd met pizza bianco
(€9)

BRUSCHETTA
6 stuks bruschetta belegd met Generoso ham, tomaten salsa
en truffel-taleggio
(€8)

ANTI PASTI MISTI
Diverse luxe vleeswaren, gegrilde groenten, tapenade, olijven, provolone, buffel mozzarella, gemarineerde gamba’s met knoflook en rode peper, aioli, bruschetta
(€13 pp) [MINIMAAL 2 PERSONEN]

  ZUPPE
Tomaten-basilicumsoep met mascarpone
(€6.5)

 

PRIMI PIATTI

PENNE NORMA 
Aubergine, tomaat, knoflook, oregano, chili, basilicum, olijfolie 
(€12)

FUSILLI FUNGHI
Bospaddenstoelen, truffelroom, basilicum, Parmezaanse kaas
(€12)

SPAGHETTI RAGU
Ossenhaas, rundergehakt, tomaat, wortel, bleekselderij, sjalot, oregano, Parmezaanse kaas
(€12)

STROZZAPRETTI GAMBERONI
Gamba’s 8 stuks, tomatenblokjes, room, gehakte tuinkruiden, knoflook, olijfolie
(€13.75)

 

PIZZE

MARGHERITA
Tomatensaus, buffelmozzarella, basilicum, olijfolie, Parmezaanse kaas
(€10,5)

PASTO
Tomatensaus, mozzarella, parmaham, truffel mascarpone, rucola,
olijfolie, rode ui
(€13.5)

PIZZA SALAME AL PEPE 
Tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas, salami gepekeld in zwarte peper, kappertjes, buffelmozzarella, basilicum 
(€13.5)

QUATTRO FORMAGGI
Tomatensaus, mozzarella, gorgonzola, taleggio, Parmezaanse kaas, olijfolie
(€13)

PIZZA GAMBERETTI
Tomatensaus, mozzarella, rode ui, gemarineerde garnalen, koriander, tomaat, zwarte olijven, rode pepers, venkel, olijfolie
(€14)

 

SECONDI PIATTI

SOGLIOLA 
Gebakken neustong, puntarelle, Hollandse garnaaltjes, roomboter, citroen, olijfolie, zout van Parmaham
(€24)

MERLUZZO 
Kabeljauwfilet, witte ui, tijm, laurier, rode peper, olijfolie, gegratineerde tomaat, venkelsalade 
(€21)

TONNO 
Gegrilde tonijn filet, groene salsa, rozijn, sherry, groene olijf, olijfolie, munt, groente spaghetti, waterkers, pijnboompit
(€24)

 BLACK ANGUS SUCADE  
Gestoofde sucade, pancetta, aceto, rodewijnjus, tomaat, kruidnagel, witte port-uienjam, courgette  
(€23)

FILETTO DI MANZO
Gegrilde ossenhaas, eekhoorntjesbrood boter, olijfolie, truffeljus, courgette
(€25)

POLLO ALLA CACCIATORA 
Kippenbout, rozemarijn, olijven, tomaat, knoflook, laurier, cannellinibonen, rode peper, basilicum,rodewijn, courgette
(€21)

RISOTTO AL NEGRO DI GAMBERONI GIGANTE
Risotto nero, gamba's, knoflook, olijfolie, citroen, basilicum, sjalot, Parmezaanse kaas, room 
(€19)


[Alle hoofdgerechten, uitgezonderd pasta, pizza en risotto worden geserveerd met
geroosterde roseval aardappeltjes en groene salade]
 

 

BAMBINI

[HOOFGERECHT & DESSERT €10]


Keuze hoofdgerecht:

Pizza bambino (klein formaat)

Spaghetti ragu

Gegrilde kip met geroosterde Rozeval aardappels en roergebakken groente

Keuze dessert:

Vanille-ijs, merengue, slagroom en seizoensfruit

Pannacotta met bosvruchten

 

DOLCI

PANNACOTTA
Room, witte chocolade, rabarber, zachte merengue, atsina
(€8)

PANE ALLO ZUCCHERO  
Wentelteefjes van suikerbrood, vanille-ijs, kaneel, citroenrasp, roodfruitcompote  
(€9)

TIRAMISU
Koffie, mascarpone, lange vingers, likeur, cacao
(€8)

GELATO VAN "CIOCCO & GELATO BERKEL"
Toffee fleur de sel, yoghurt amarene, mocca d'or 
(€7)

FORMAGGI
Kaasplateau van Italiaanse specialiteiten kaas, wekelijks wisselend
(€11)

Openingstijden

Restaurant:

Maandag 12.00 - 23.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 - 23.00 uur
Zaterdag 11.00 - 24.00 uur
Zondag 12.00 - 23.00 uur

Keuken:

Lunch
Dagelijks 12.00 - 16.00 uur
Diner
Dagelijks 17.00 - 21.30 uur

Route

Westpolderplein 44-46
2652 KV Berkel en Rodenrijs
Randstadrail halte Berkel Westpolder

Bel ons

010 - 31 33 953

Volg ons op:

Facebook Pasto

Terug naar boven