Nieuwsbrief oktober 2018
Een mooie warme menukaart voor de herfst
We hebben weer een nieuwe najaarskaart bij Pasto met mooie warme gerechten voor de steeds donker wordende dagen die eraan komen. Om u een voorproefje te geven, lichten we alvast twee gerechten uit:
BLACK ANGUS SUCADE
Gestoofde sucade, pancetta, aceto, rodewijnjus, tomaat, kruidnagel, witte port-uienjam, courgette
CALAMARO
Roergebakken inktvisreepjes, sesam, sambuca, citroen, knoflook, roomboter, little gem, gember, rode peper
De rosé gaat weer de kast in
Na een werkelijk heerlijke warme zomer waarin onze bijzondere rosés bijna niet aan te slepen waren, zijn we nu alweer volop nieuwe wijnen aan het proeven voor het komende winterseizoen. Hou onze wijnkaart in de gaten en vraag ernaar in het restaurant, want er komen weer enkele pareltjes aan!
Wijn Spijs events in oktober en november
Na een druk voorjaar en zomer zijn onze Wijn Spijs events weer terug!
Een luxe vijf gangen diner met bij elke gang één of meerdere bijpassende wijnen. Tijdens het diner krijgt u een uitgebreide en geanimeerde uitleg door een enthousiaste wijnkenner.
- 18 oktober Italiaanse avond (reeds uitverkocht)
- 15 november Franse avond (reserveer snel uw tafel, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar)
Kerstmis vieren bij PASTO?
Misschien bent u er nog niet heel druk mee, maar wij zijn al bezig met de eerste voorbereidingen voor Kerstmis 2018. Als u zeker wilt zijn van een plekje in ons restaurant, adviseren wij u om tijdig te reserveren.
Op 24 december zijn wij 'gewoon' open en op 25 en 26 december zijn wij open voor het diner. Op deze dagen serveren wij naast á la carte ook diverse Kerst-specials. Voor groepen vanaf 13 personen hebben we menu suggesties die we graag met u vooraf bespreken.
Volg ons op:
Berkel en Rodenrijs:
Ermelo: