Menu
Lunch
Lunch
Diner
Diner
Reserveren
Reserveren

Nieuwsbrief juli 2019

Pasto gaat op vakantie

Pasto is gesloten van zondag 4 augustus tot en met maandag 26 augustus. Op dinsdag 27 augustus staan we weer allemaal lekker uitgerust voor u klaar. 

Wij wensen U en uw gezinnen allemaal een heerlijke zomer toe!

13 & 14 september: Opperdepop een smaakvolle culinaire en muzikale line-up

Bekende artiesten en de meest talentvolle smaakmakers uit de regio vormen de line-up. Ga samen met vrienden en familie genieten van de beste wijn spijs combinaties, terwijl artiesten als Golden Earring, Jan Smit, Waylon, Maan, Nielson en Davina Michelle het podium plat spelen. Ook voor de jongste bezoekertjes zijn er kidsactiviteiten. Opperdepop Festival is voor het hele gezin.

Kom op 13 en 14 september 2019 naar het Annie M.G. Schmidtpark en laat je onderdompelen in de gezelligheid en de geuren en kleuren van Opperdepop Festival!

Opperdepop is bijna uitverkocht dus wees er snel bij als u nog kaarten wil bemachtigen: https://opperdepopfestival.nl/tickets/
 

Pasto op Opperdepop

Pasto is een van de van de 9 geselecteerde horeca ondernemers die hun culinaire hoogstandjes mogen presenteren op Opperdepop. Wij serveren 3 verschillende gerechten maar welke dat zijn blijft nog even een verrassing.

Bekijk hier de gehele culinaire line-up: https://opperdepopfestival.nl/culinair/

Zoet zonder suiker bij Pasto

Wist u dat wij een wisselend assortiment van SUE bars standaard in huis hebben? 

SUE staat voor lekkernijen die geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan zijn. Helemaal passend bij een gezonde levensstijl. Dit hoeft niet te betekenen dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel! Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegingen.

U kunt op ons terras of binnen genieten van een verse kop koffie of thee met een heerlijke (en gezonde) SUE bar.

Voor meer informatie kijkt u op: https://sue-food.nl/

Pralines van de wereldberoemde chocolatier Dominique Persoone bij Pasto

Voor de liefhebbers van zalige zoetigheid hebben wij een luxe koffer met de exclusieve pralines van Dominique Persoone in huis.

Persoone en zijn vrouw Fabienne De Staerke openden The Chocolate Line op het Simon Stevinplein in Brugge in 1992. Hun chocolaterie biedt pralines met traditionele smaken zoals hazelnoot, maar ook met nieuwere smaken zoals bloemkool, basilicum en zwarte olijven. Door hun kwaliteit en creativiteit werd de winkel in 2004 opgenomen in de Michelingids.Tegenwoordig zijn er slechts drie chocoladewinkels die deze eer toekomt. In 2010 openden Persoone en De Staerke een tweede winkel in het Paleis op de Meir in Antwerpen. The Chocolate Line maakt(e) pralines voor verschillende toprestaurants zoals Hof van Cleve, Oud Sluis en Hertog Jan.

U kunt bij ons drie van deze heerlijkheden uitzoeken bij de koffie of thee voor slechts €7,50.

Naar het overzicht

Pasto kan je bezoeken in:

Email ons

Pasto Berkel en Rodenrijs
info@pasto.nl

Pasto Ermelo
info@pasto.nl

Route

Pasto Berkel en Rodenrijs
Westpolderplein 44-46
2652 KV Berkel en Rodenrijs
Randstadrail halte Berkel Westpolder

Pasto Ermelo
Molenaarsplein 2
3851 MZ Ermelo

Bel ons

Pasto Berkel en Rodenrijs
010 - 31 33 953

Pasto Ermelo
0341 - 23 07 13

Volg ons op:

Berkel en Rodenrijs:

Facebook Pasto        Facebook Pasto

Ermelo:

Facebook Pasto        Facebook Pasto

[{"id":"763","name":"Pasto Berkel en Rodenrijs","address":"Westpolderplein 44-46","zipcode":"2652KV","city":"Berkel en Rodenrijs","telephone":"010 - 31 33 953","email_address":"info@pasto.nl","website":"\/pasto-berkel-en-rodenrijs","other_information":null,"latitude":"51.9903347","longitude":"4.4548034","tooltip":"<div class=\"mx_locator_map_item\"> <strong>Pasto Berkel en Rodenrijs<\/strong><br \/> Westpolderplein 44-46 <br \/>2652KV Berkel en Rodenrijs <br \/>010 - 31 33 953 <br \/><a href=\"mailto:info@pasto.nl\">info@pasto.nl<\/a> <br \/><a href=\"\/pasto-berkel-en-rodenrijs\" target=\"_blank\">Vestigingsinfo ><\/a> <br \/><br \/><a href=\"https:\/\/www.google.nl\/maps\/place\/Westpolderplein 44-46,Berkel en Rodenrijs\" target=\"_blank\">Plan uw route<\/a> <br \/> <\/div>"},{"id":"762","name":"Pasto Ermelo","address":"Molenaarsplein 2","zipcode":"3851MZ","city":"Ermelo","telephone":"010 - 31 33 953","email_address":"info@pasto.nl","website":"\/pasto-ermelo","other_information":null,"latitude":"52.3011640","longitude":"5.6293980","tooltip":"<div class=\"mx_locator_map_item\"> <strong>Pasto Ermelo<\/strong><br \/> Molenaarsplein 2 <br \/>3851MZ Ermelo <br \/>010 - 31 33 953 <br \/><a href=\"mailto:info@pasto.nl\">info@pasto.nl<\/a> <br \/><a href=\"\/pasto-ermelo\" target=\"_blank\">Vestigingsinfo ><\/a> <br \/><br \/><a href=\"https:\/\/www.google.nl\/maps\/place\/Molenaarsplein 2,Ermelo\" target=\"_blank\">Plan uw route<\/a> <br \/> <\/div>"}]
Terug naar boven