Menu
Lunch
Lunch
Diner
Diner
Wijnkaart
Wijnkaart
Reserveren
Reserveren

PASTO MENUSUGGESTIES
Zomer 2018
Onze menu suggesties zijn samengesteld voor groepen va 13 personen
wensen zijn bespreekbaar, uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen
 

MENU 1
"shared dining"  €27,5 p.p.

Voorgerecht
Anti Pasti Misti
Proeverij van diverse Italiaanse lekkernijen, oa:
Diverse luxe vleeswaren, huis gegrilde groenten, tapenade, olijven, Provelone, caprese, gemarineerde gamba's met knoflook en rode peper, aioli, bruschetta, brood

Hoofdgerecht
Pasta en Pizza
Mix van onze diverse pizza's en pasta's
op tafel gepresenteerd op diverse schalen en borden
ieder kan pakken wat hij wil en hoeveel hij op kan, wordt naar behoefte aangevuld

Na
Koffie & een glaasje limoncello

 

Extra toe te voegen

Dessert 
(niet inbegrepen bij menu 1, €6,5 per dessert,
kan ook ter plekke beslist worden)
Keuze van de dessert kaart, uitgezonderd kaasplankje

MENU 2 
€38 p.p.
(menukaartje op tafel, keuze wordt aan tafel bij uw gasten opgenomen)

Voorgerecht
Anti Pasti Misti
Proeverij van diverse Italiaanse lekkernijen, oa:
Diverse luxe vleeswaren, huis gegrilde groenten, tapenade, olijven, provelone, caprese, gemarineerde gamba's met knoflook en rode peper, aioli, bruschetta brood


Hoofdgerecht, keuze uit:
MERLUZZO 
Kabeljauwfilet, kruidenkorst, panko, sinaasappel-ansjovis boter, olijfolie, venkelsalade  
Of
AGNELLO RUMP 
Lamsrump, saffraan-dragon mayonaise, peper, basilicum, courgette, oomboterjus 
of
FUSILLI FUNGHI
Bospaddenstoelen, truffelroom, basilicum, Parmezaansekaas 
Of
PIZZA PASTO
Tomatensaus, mozzarella, Parmaham, truffel mascarpone, rucola, olijfolie,
rode ui


Dessert:
Keuze van de dessertkaart (kaasplankje uitgezonderd) 


MENU 3 
€45 p.p.
(menukaartje op tafel, keuze wordt aan tafel bij uw gasten opgenomen)

Voorgerecht, keuze uit:
PETTINE
Gebakken coquille, lardo, truffelaardappel salade, olijfolie, bosui, truffelaardappel chips 
Of
CAPRESE 
Buffel mozzarella, tomaat, basilicum, pijnboompit, olijfolie
Of
CARPACCIO 
Ossenhaas, rucola, kappertjes, Parmezaan, sjalot, truffelmayonaise, pijnboompitjes, krokante pancetta, zon gedroogde tomaatjes

 

Hoofgerecht keuze uit:
TONNO ALLA GRIGLIA 
Gegrilde Tonijn, tomaat, koriander, sjalot, rode pepers, citroen, olijfolie,
little gem
Of
FILETTO DI MANZO  
Gegrilde ossenhaas met truffeljus en eekhoorntjesbrood boter 
Of
COSTOLA DI IBERICO 
Iberico rib, peperonata, peper, tijm, olijfolie, kalfsjus, courgette 


 

Dessert:
Keuze van de dessertkaart  


Openingstijden

Restaurant:

Maandag 12.00 - 23.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 - 23.00 uur
Zaterdag 11.00 - 24.00 uur
Zondag 12.00 - 23.00 uur

Keuken:

Lunch
Dagelijks 12.00 - 16.00 uur
Diner
Dagelijks 17.00 - 21.30 uur

Route

Westpolderplein 44-46
2652 KV Berkel en Rodenrijs
Randstadrail halte Berkel Westpolder

Bel ons

010 - 31 33 953

Volg ons op:

Facebook Pasto

Terug naar boven